ÖPPETTIDER
3O/4 TISDAG 17.00-SENT
1/5 ONSDAG 11.30-SENT
2/5 TORSDAG 17.00-SENT
3/5 FREDAG 17.00-SENT
4/5 LÖRDAG 11.30-SENT
LUNCH 11.30-14.30
KVÄLL 17.00-SENT
BOKA BORD
070-995 63 59
Våra sittider är normalt 2 timmar,
önskas längre påpekar ni det vid bokningen!
LÖRDAGSLUNCHEN
SCHNITZEL 149kr
MED ROSTAD POTATIS, RAMSLÖKSMÖR,
RÖDVINSSÅS, SAUTERADE ÄRTOR & CITRON
BOUILLABAISSE 149kr
TOMATBASERAD FISKGRYTA MED SAFFRAN, VITLÖK, CHILI, LAX, TORSK, SEJ, BLÅMUSSLOR, CITRONAIOLI,
KRUTONG, DRAGONOLJA & CITRON
BRASSERIETS SMASHED CHEESEBURGARE 199:-
( Finns även som veg med grilloumi)
150G på bringa och högrev från bjurssund med
potatoe bun, krispsallad, tomat, silverlök,
hamburgerdressing & comté-ost.
Serveras med potatis crispers, dip samt coleslaw
FÖR DOM YNGRE
BURGARE & POMMES
90G hamburgare med bröd,
tillbehören på sidan och pommes crispers
119:-
FISH N CHIPS
Panerad torsk serveras med pommes
crispers och ketchup
119:-
PANNKAKOR
Serveras med sylt och grädde
1O9:-
VÅR IDÈ AV ETT BRASSERIE PÅ ÖLAND
Vi klassar oss gärna som fun-dining,
SNACKS
Löjrom med wonton, smetana,
gräslök & potatiskrisp 45:-
Nocellara-oliver från Sicilien 55:-
Blandade nötter 45:-
FÖRRÄTTER
Västerbottenkräm, grönkålschips, rårörda lingon,
syrade senapsfrön & friterad schalottenlök
155:-
POMMES ANNA & LÖJROM
Citronconfit, vispad smetana,
syrad lök & dillpulver
169:-
SOTAD BELLAVERDE
Ponzu, chilimajonnäs, comté,
lök-krisp & gravad gula
129:-
FÖR DOM YNGRE
90G hamburgare med bröd,
tillbehören på sidan och pommes crispers
119:-
FISH N CHIPS
Panerad torsk serveras med pommes
crispers och ketchup
119:-
PANNKAKOR
Serveras med sylt och grädde
1O9:-
VARMRÄTTER
Rouille, surdegsbröd från Olofs stenugnsbageri,
pommes frites & grillad citron
249:-
RYGGBIFF BLACK ANGUS 2OOG
Smörslungade haricots verts & café de paris-smör.
Serveras med pommes frites & rödvinssky
329:-
SMÖRSTEKT TORSK
Vit sparris, blåmussla, smörig vitvinssås,
krispigt sidfläsk, forellrom,
amadine-potatis & ramslöksolja
319:-
BRASSERIETS SMASHED CHEESEBURGARE
( Finns även som veg med grilloumi )
150G på bringa och högrev från bjurssund med
potatoe bun, krispsallad, tomat, silverlök,
hamburgerdressing & comté-ost.
Serveras med potatis crispers, dip samt coleslaw
239:-
VECKANS VEGETARISKA
Varje vecka väljer kockarna att komponera ihop en vegetarisk rätt baserat på säsong.
Fråga dom på golvet vad som gäller denna veckan
259:-
DESSERT
Vi varierar våra ostar mellan helgerna.
Fråga dom på golvet efter kvällens trio.
Serveras med tomatmarmelad & knäcke
164:-
RABARBER
Med vit chokladmousse maräng,
rostad choklad & yuzu
119:-
VÅRA BARER
våra viner ut noggrant för att just passa våra rätter.
Sist men absolut inte minst, vårt egna microbryggeri
‘Tack o Brew’ som ligger i samma lokaler som restaurangen (Är inte det lokalt så säg? ) Brygger upp några av de mest spännande IPAS,
öl och lagers som Öland har att erbjuda. Vi har årligen runt 15-20 olika sorters med runt 900 flaskor per batch, som sagt, microbryggeri!